Et år på Nislevgård er en investering i fremtiden.

Ugepris
Alle efterskoler har en "ugepris". Prisen for et ophold på Nislevgård Efterskole er under gennemsnittet for et efterskoleophold på Fyn. Hvor stor en del af det beløb man betaler som forældre, er afhængig af indkomst. I gennemsnit betaler man knap 60% af ugeprisen.

Prisen pr. uge er kr. 2250 i skoleåret 2017/18. Det betyder, at en familie i gennemsnit vil komme til at betale 60% af 2250 kr. pr. uge. Det svarer til cirka 5.400 kr. pr. måned.

Vær opmærksom på, at disse tal er gennemsnitstal for familier med gennemsnitlige indkomster!


Et skoleår beregnes som 41 uger
Herfra trækkes elevstøtte fra staten. Statsstøtten afhænger af dine forældres indkomst-grundlag to år før, du skal på efterskole. Indkomstgrundlaget svarer for de fleste til lønindkomsten efter AM-bidrag med tillæg af positiv kapitalindkomst og uden hensyn til eventuelle fradrag. Skolen hjælper med at udfylde ansøgningsskemaer om elevstøtte.

 

Egenbetaling og elevstøtte udregnes på uge basis. Når du skal udregne betaling for skoleåret, skal du gange med antallet af uger.
Betalingen falder i 10 rater: Juli, aug., sept., okt., nov., jan., feb., marts, april, maj.

 

Klik her, hvis du ønsker at beregne prisen på et år på Nislevgård vha. Efterskoleforeningens hjemmeside.

 

Er det dyrt?
- En sammenligning

For de fleste familier vil en ekstra udgift på 5.400 kr. pr. måned være til at tage at føle på.
Vi håber, at alle, som har sendt deres søn eller datter på Nislevgård Efterskole, vil sige, at det har været alle pengene værd.

MEN selvom det koster, så er det måske alligevel ikke så dyrt - se blot nedenstående til sammenligning:

Et barn i vuggestue i Odense Kommune koster 3.650 kr. pr. måned. Det er de færreste, som overvejer ikke at sende barnet af sted pga. de økonomiske omkostninger. I det perspektiv er 5.400 kr. for en 16-årig måske alligevel ikke så dyrt endda.

Når din søn eller datter er af sted på efterskole, er der stort set ingen udgifter til:

Mad, elektricitet, lange bade og fritidsaktiviteter

En dreng på 16 år, der spiser godt, bruger meget strøm, tager (alt for) lange bade og går til en masse sport i sin fritid, koster temmelig mange penge derhjemme.
Disse udgifter er så at sige væk, når han er på efterskole.

 

Vores holdning: 
En pris på 5.400 kr./måned er, når man sammenligner det med en vuggestueplads, prisen på mad, el, vand og fritidsaktiviteter, en rimelig pris.

For dette får man:

Specialundervisning på små hold
Mange valgfagstilbud
En udenlandstur
Et stort antal aktiviteter og frivillige tilbud
En mulighed for at give sin søn eller datter et virkeligt spændende og givende skoleår, som udvikler dem såvel fagligt som menneskeligt
Fuld forplejning og logi 

 

 

Klik på billedet og se fotos fra vores 

Ski-Lejrskole

Skibillede fra trysil

Hvert år tager vi på ski-lejrskole. Det plejer at være nogle helt fantastiske dage med skiundervisning, masser af kammeratskab, frisk luft og flot natur. Efterskole for ordblinde

Bliv medlem af SKOLENS

Facebook side


På vores Facebook-side kan du læse, hvad andre elever synes om Nislevgård, og få dit helt eget indtryk af efterskolen, som særligt er for ordblinde.